De omgeving van restaurant de deining

Restaurant de Deining is gelegen aan de kust tussen Groede en Nieuwvliet. Het ligt onderaan de duinen, Middenin de polder en het strand is op loopafstand. Het restaurant grenst aan het natuurgebied de Cletemspolder, wat vrij toegankelijk is en voorzien van enkele avontuurlijke elementen. Achter het restaurant ligt een groot recreatieveld, dat is voorzien is van enkele speeltoestellen.

Er passeren in de buurt diverse fietsroutes. In de buurt zijn de dorpjes Groede, Breskens, Nieuwvliet, Zuidzande en Cadzand te vinden. Allen met hun eigen sfeer. Het mondaine Knokke ligt op 15 minuten met de auto. De historische stad Brugge is ongeveer 30 minuten rijden.

Er zijn diverse manieren om in deze prachtige omgeving te verblijven. Van camping tot B&B tot luxe hotel. Strandcamping Groede ligt op loopafstand. Ook is er verblijf mogelijk in strandslaaphuisjes in de nabijheid van Camping Groede en Camping Zonneweelde.

Enkele leuke B&B’s:

Op actief gebied is er veel te beleven. Bij de Boerenhoeve in Nieuwvliet en moio in Cadzand zijn diverse outdoor activiteiten. Bij Rent&Joy in Nieuwvliet kunnen elektrische scooters gehuurd worden voor een leuke dagtocht. Bij Zeeuwse Verhuur worden elektrische golfkarretjes verhuurd. Bij de Roadrunner in Nieuwvliet worden skelters verhuurd en de bekende bierfiets. Kortom allerlei leuke activiteiten om te combineren met lunch en diner.

Neem contact met ons op

Zeeweg 13
4503 PC Groede

0117 376500
info@restaurantdedeining.nl